Strašák
Anotace: Jedno pozdní podzimní odpoledne a myšlenky strávené v budoucnosti...
Ve starém divadle na střeše
strašák se směje se.
Na starých parketách,
herec dostal strach.
Že z života mizi,
že v téhle krizi ztratí svou vizi.
Publikum sedí,
.......hledí.
A pak se můza ztrácí, kostým vrací.
Herec člověkem a zase v práci.
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Kelyn
Komentáře (0)