Chci Tě.......
Anotace: Nejhorší je loučení s tím,koho milujete!!!
Chtěl bych milovat, nemám koho. Chtěl bych se radovat nemám z čeho. Chtěl bych být šťastn nemám s kým . Nechci být sám. Přijeď! Co s tím?
No tak vidiš,miluješ mě víc.Co zase blázníš lásko,PROSÍM PŘIJEĎ,ted mi opravdu tečou slzy.
No tak vidis,milujes me vic.Co zase blaznis lasko,prosim prijed,ted mi opravdu tecou slzy.
Komentáře (0)