Jakoby v kruhu...
Anotace: nevím možná je to láska zklamání, ale zklamaná nejsem, jen se bojím toho dne, kdy si přestaneme úplně rozumnět, nebo Tebe ztratit lásko, tak ztratim kus sebe samotné :(
Tys vykročil směrem vpřed
a já se zastavila,
jen na vteřinu.
Chtěla jsem tím,
tak dokázat
svou nevinu.
Tvé stopy jsou přerušeny,
jakoby je rychle pokryl sníh,
nebo zavál vítr pouště.
A nebo možná
rozpustili se v kapkách
deště.
Vracím se,
jakoby v kruhu
a Ty pořád neodpovídáš.
A já stále doufám,
že mě také
hledáš.
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: divoska_jaja, Kapka, Maura
Komentáře (0)