prošle jsi
zavřenýma dveřma
mýho já
tulák co neťuká
co přímo vejde
z ulice
a nadrobí kolem sebe
kousky,střepy,konfety
bombony i ozvěny
zvonů ze sebe
řekneš
zastavil jsem se tu
cestou do nebe
a já povím kam bys šel
i já jsem něco
co na popel se rozpadne
až...
přijde čas...
ST
23.11.2009 13:25:00 | Mbonita
jak zahradník co vyšlechtí překrásnou růži
u které se tají dech a hlava vůní opije se
23.11.2009 00:08:00 | Lady L
Pro mne velmi dobře čtivé, hlavně působivé, v jistém slova smyslu hloubavé a zamyšlenkové. ST!
22.11.2009 20:07:00 | NikitaNikaT.
jsou stor(k)y a historky...
Mám jich na kontě taky dost,
ale bude jich zde mnoho,
kteří by Ti mohli závidět...
22.11.2009 20:01:00 | rybí prdy