Báseň jiné noci
Dny chladnou
vzdáleně připomínající
pokoru chrámové lodi
nad oltářem bláhových snů
portrét nehotový
důvěrně
zachytil ohlédnutí
prvních tepů
přesýpacích hodin srdce
ty se probouzíš
když odcházím
a jsi jiný
víc můj
než jsi kdy byl
....to je už však báseň jiné noci......
Přečteno 347x
Tipy 52
Poslední tipující: P.Z., Oťas, Kubino 2, Manon.H, Juraj Hrom, Churry, Noc17, Lukáš Rymeš, carodejka, simsa, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)