Intimní sdělení
Jak si můžeš být tak jistá,
_Když vítám úplně cizí dítě mezi dveřmi našeho bytu
_zavazuju mu tkaničku,
_vysvětluju že slovo prostitutka se před mámou neříká,
_maluju prstem obrázky na čelo před usnutím
_a dávám jen malou letmou pusu do vlasů, abych se nezamilovala.
_Pak si s noblesou otevřu láhev skotské,
_nasypu heřmánek do horké vody
_a myslím na tebe.
že tohle je život, který jsi tak chtěla.
_Ležíš mi u nohou jako pes,
_když ti tohle všechno píšu
_a je mi fakt úplně jedno, jestli to vnímáš stejně eroticky.
A jestli zůstaneš.
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Taog, vapiti, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)