Na sraz ze střední
jako za starých časů
přišla Iva poslední
dorazila také Klára
nechyběla ani Bára
Při líčení životních nezdarů
přeskočilo pár jisker
v kouřovém oparu
zmizelo jejich povýšení
jsou z nich ženy
a po zamyšlení
přepadla mě touha
k milování
Jenže ouha
už
nejste k mání
už
nejste slečny
…nýbrž paní…