Waaauuu, tak táto bola vážne super, písana takým ľahkým štýlom...ST, veľmi sa mi to páčilo...:-)
02.12.2009 17:48:00 | Mišiačik
Popravdě jsem CH.B. poznala až ve tvém básnění
a tak jsem si ji vyhledala (bych "o čem" věděla)
a rozhodně i já tu smekám - umnost, dril ocením
a poklona i pro Tvé verše by ve mně zazněla...
27.11.2009 10:54:00 | šuměnka
Na vysvětlenou je boken dřevěný samurajský meč.Používá se k nácviku souboje.Smyslem cvičení je harmonie těla a duše a rozvíjení technik sebeobrany a útoku na protivníka.
24.11.2009 10:39:00 | Paulín
Nad tímto uměním mi jde hlava kolem a zároveň postrádám smysl.Ale ta tvoje báseň - moc fajn, jako bych tam byla.
23.11.2009 18:26:00 | Elisha