Z NÁPADU
Z nápadu upletám věty
jsou v nich jen moje světy
ale taky slzy co v nich krásním
proto asi basním
je pro to čas
když slyšet je muj hlas
Z nápadu uple´t slova
přistřihni jim křídla
co se v nich schová
na sceně tohoto divadla
začít hezky od začátku
zůstat na pámátku
Z nápadu hněteme řádky
na život jsme krátký
jsme sami sobě mlčení
srdce s křidly bloudění
je v nich naděje
co se možná vzdaluje
Vysněné světy,
co z nápadů tu ční
jak řádky ,jak věty
co krásní.......
Přečteno 301x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Psavec, mamina, bejbyyyy, stravla, Mbonita, hašlerka, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)