Chtěla bych mít pokoj podkrovní
kde by bylo
mé malé tiché soukromí
Velká postel
pod oknem do nebe
veliká peřina
pro mě a pro tebe
Jenom pár věcí
možná noční stolek
a pod oknem
náš malý láskyplný spolek
-jen ty a já-
Občas by se stalo
že třeba zmoknem
protože okno bude dokořán
aby k nám mohl vzduch
Dnes v noci večírek pořádám
vstoupit smí
každý vzruch
a každé teplo tvojich dlaní
I slunce ví
že chceme býti sami
tak spolu sledujeme
jak jde spát
-přikryto oblohou-
Potom veplujeme
tím otevřeným světem
na nebe plné hvězd
ty ke krásným snům pomohou
Však ještě předtím
toužím tě svést
pod tím nočním nebem
zanevřela jsem už na hvězdy
..a vybrala si tebe
Je jemňounká citlivá, chtěl bch se zachumlat do tvých slov a jen tak ležet ...
15.12.2014 21:40:46 | Madanik
Moc se mi líbí:
Velká postel
pod oknem do nebe
veliká peřina
pro mě a pro tebe
... opravdu skvělé, vynikající rytmus
16.10.2014 20:56:07 | lovelorn
moc líbí :-)
09.09.2013 12:31:11 | muchomůrka bílá
hotovo...pěkně, nemá tam být "zanevřela?" jen dotaz, možná to tak nejni...
29.03.2013 23:40:03 | Robin Marnolli