Den,jeden za druhým
Anotace: hodně nečitelná nálada
Všechno jen z oslích
hloupostí
a platí do skonání světa,
ráno, můj věčný nepřítel
chechlá se s hubou
dokořán,
že už je se mnou veta.
Pak nohy podrazí mi.
Hned poledne je pryč,
tak honím čas a nestíhám,
čas mně zas honí
a dostihne.
Jsem to já, kdo slzy roní.
Večer ten rozevře
jen staré rány
a znechutí mi zbytek dne.
Pak půlnoc,
sny příjemné
jsou na chvíli mi dány,
s rozbřeskem
se nebe otevře,
po zlatém dešti
hrubý smích,
prst napřažen
a motto ohnivé.
,,Víc nemáš nárok.MARŠ!''
Přečteno 286x
Tipy 17
Poslední tipující: Kapka, NikitaNikaT., Juraj Hrom, labuť, Květka Š., hašlerka, mamina, Mbonita, Bíša, sondulacek, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)