Procitání z nenadání
Do slov obořená litanie,
potupená láska nepřežije.
Vesmír ve tvých očích
odešel i procit.
Klec pro zlatého ptáka,
i nesvoboda láká.
Vivaldiho čtyři roční období,
kdo z nás se dříve podrobí?
Odrazy víry bez potěchy,
prorostlí kapradím a mechy.
Vzdechy, vzdechy, vzdechy.
Přečteno 294x
Tipy 9
Poslední tipující: losscar, enigman, Bíša, mamina
Komentáře (3)
Komentujících (3)