Anotace: ...
Stejně smutných i veselých lavičkách.
ber tenhle koment jako prani at uz jsou vsechny jen vesele :)
24.11.2009 21:28:00 | mattoni.uz.neni
Bojíme se všichni, ale vyskoč a utíkej vstříc novým zítřkům, stojí za to, ať jsou jaké jsou... a zkušenosti posilují...
24.11.2009 07:30:00 | labuť
Těžko Tvé dílko zažaditi správně... pro mne hodně působivé, velmi dobře podané a čtivé. Zamyšlenkové a hloubavé, zanachalo jistý pocit smutku, ale také prostě osud život, spíše jeho část... ST!
24.11.2009 06:14:00 | NikitaNikaT.