Do pohádky jsem vplula po tvých moc hezkých verších.
Bylo tam moc hezky. A opět všední próza.Co nadělám.
24.11.2009 21:41:00 | s.e.n
Líbí se mi Tvé dílko, takové snílkovské, ale vím, že kdo si takto očas nedumánkuje... ST! za vyjádření.
24.11.2009 06:13:00 | NikitaNikaT.
Neskrytější myšlenky
jsou tam budoucí minulostí
a noc je dnem,
s modrým zvonkem
za uchem.****
st
23.11.2009 22:54:00 | rybí prdy
Nemám větvičku, která by si mně všimla,
nemám ani vlasy, za které lze úspěšně zatahat
tak se dál ploužím kolem paláců,
proměněných na panelákové krabice,
kolem zanedbaného parku s uvadlými květy,
zdupaných stádem jednorožců
Za uchem mi zazvonila tramvaj,
stačil jsem uskočit....
===
Jiří senior
23.11.2009 22:04:00 | j.c.