chtěla jsem ti napsat
cokoli
prostě abys věděl...
ale ty už dávno víš
/jsou věci co nestanou se dvakrát/
chci být skrýš
jistota na tenkém ledě
a ne jen síla zvyku
jak pepř se solí
doladit ti chutě na jazyku
chci být dlaně
a paže
uzel co se nerozváže
nečekaně
chci ti být ticho...
******************st
23.11.2009 23:08:00 | rybí prdy
ticha mám tolik, že mohl bych jej rozdávat :)
budu ok, a když ne - dá mi to svět vědět :)
buďte dobří všichni, prosím
23.11.2009 23:06:00 | blue