Anotace: Jako kluk jsem párkrát šel zvonit s dědečkem a pak se strýcem dědečkovi umíráček.
supertip!
24.11.2009 08:42:00 | Acham
Tvoje báseň mi připoměla mnohé z mého dětství - také jsem chodívala zvonit s tátou a pak zase jednoho dne nad dědinou slyšela, jak jiný zvoní "umíráček" za něj, ale v hlasech zvonů je vždycky kus naděje, navzdory smutku...
24.11.2009 07:14:00 | Amáta
Ve smrti
není nutně
jen temnota
Na konci každé sloky
je nota života
***ST
23.11.2009 23:17:00 | rybí prdy