Osude
Oblíbené noci naše
kdy se otvíráš
nacházíš
ztrácíš
nemusím Tě cítit na kůži
přesto vím
že jsi
a ve snu se hýbeš
za výkřik z rána
posadím se do okna
a přečtu pár
starých knih
usměju se
změň noc
v den
a ty posloucháš
dojemně
přívětivost
není
mocnější
běžíš kamsi
a občas zmizíš
křičíš
" příště "
vlastně za
chvíli
tak máš lístek
k stání
jo máš dobrý vkus
kdo kamenem
uhodil
a karty jsou
rozdaný
že bolí?
i blázen ví
že se v lásce
utopí
okouzlením
čím bys teď chtěl být?
snad mou řasou
co se
cloní
Tvé oči
ohřejí
podzimní
dech
a že si Ti stýská
a že znáš
líp než sebe
moc dobře
ty chvíle
chyť
nezrazuj
nech žít
...
osude
Přečteno 345x
Tipy 38
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá slečna, P.P.S., Dota Slunská, Juraj Hrom, s.e.n, harmony, Amáta, Psavec, Stepbystep, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)