Kostky
Tak nás tu máte
budeme hrát
v kostky
dva blázni
proč vlastně ne
jeden vysoký
žena
druhý menší
muž
snad se bojí
o hrdost
šest jedniček
a bez sklíček
je vidět
splín
"naučím Tě vidět"
a ona
dvě šestky a dvě jedničky
prší stále
"nemusíš se stydět"
pohledy se
setkaly
zabalíme to dříve
než se
dozvíme
víc...
risk
zítra
..... vidíš.....
bez pozlátka
Přečteno 377x
Tipy 41
Poslední tipující: PacificTrans, PIPSQUEAK, P.P.S., Kars, chroust17, Dota Slunská, vodnař, Juraj Hrom, s.e.n, WhiteSkull, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)