Best friends
Anotace: pro moje nej lidičky který mám :)
Mám dvě nejlepší,
už to nemůže být lepší,
jsou to nej co mě potkalo,
okolo života mě omotalo.
Nic lepšího mě nemohlo potkat,
naše přátelství je nerozbitné,
je složitější jak pavučinku utkat,
jak železný řetěz je pevné.
Když můžeme,
tak si pomůžeme,
Sami sebe podržíme,
ostaní snadno potopime,
sami si vystačíme,
ostatní tím odradíme.
Rády ven chodíme,
bydlime daleko co dohodíme,
máme se rády,
a proto sme nejlepšími kamarády :)
Prostě BF ¦
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (4)
Komentujících (3)