pojď otevřeme spolu
ten nepopsaný list
nedívej se dolů
začni číst
vzpomínky
příběhy
deziluze
dřív než utoneme
v mlze
na rohu ulice
u poštovní schránky
otoč STránky!
24.11.2009 14:02:00 | hašlerka
Poštovní schránka,totˇjedna velká nostalgie
tam radost,smutek i naděje-ruka ruku myje...
ST
24.11.2009 10:58:00 | Zefi
poštovní schránka
plná nedoručených životů
plevelem zarostlá
u plotu domu bez oken
den vstoupí kudy?
trhlinou ve dveřích
smíchu
odlož pýchu a vejdi člověče
a vem si svou porci života
...s chutí..
ST
24.11.2009 10:53:00 | Mbonita