Ladies and Gentlemans
Ladies and gentlemans...
přivítejte klavíristu co srdce má,
a něžnost s láskou do hraní dá.
prsty se po klavíru roztančí,
sám klavír potěšeně hraje.
na parketu zamilované dvojice tanec roztáčí,
a v každém led taje.
Ženy,dámy a slečny z muzikanta zrak nespustí,
Ale on si žádnou k srdci nepustí.
V srdci má svojí lásku,
s kterou chodí na vycházku.
hraje od srdce, hraje rád,
s klavírem je nejlepší kamarád..
Přečteno 430x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, PPetrushka, Mbonita, Patrik Mališ, ilona, Miroslav Možný, Anita Buchtová, Violette, Lioness, bejbyyyy, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)