"Inspirace"
Anotace: Asi to ani báseň není o to víc upřimné je toto psaní.
Inspirovám jedním človíčkem,
chtěl bych provést spoustu změn.
Vážit si svobody,nevnímat samotu,
věřit že bude líp,neházet se do šřotu.
---
Já vlastně nejsem sám,
vždyť své dvě holky mám.
Věrné psí dušičky,
i když jsou maličký.
---
Děkuji Tobě a děkuji jim,
že se ve svém trápení neutápím.
Chci se moc naučit v životě plavat,
a né vše předčasně zbytečně vzdávat.
Přečteno 355x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, toužím.jít.dál, Tanzania, Quigleika, Květka Š., Amáta, harmony
Komentáře (2)
Komentujících (2)