NEJSEM
JSEM zamořená láskou
JSEM otrávená jedem svým
JSEM znechucená od teď vším
JSEM zavražděná, mrtvá, zdechlá!
Chcípám v koutě bolestí (TEBOU)
Rvu si vlasy, hryžu zdi (TVOJE)
Chrlím krev, jíž mě opili (TY)
Cáry kůže již mým šatem nikoli (TVÝM)
Vypálit si oči - BEZNADĚJ
Propíchnout uši - ZOUFALSTVÍ
Pojez mé srdce - TO MI PŘEJ
Seber mi duši - BOHATSTVÍ
Práva na MĚ navždy měj!
Rodiče moji ať jsou TVÍ!
Přečteno 360x
Tipy 11
Poslední tipující: Gamiani, Quigleika, Andělskými perutěmi chráněna, bejbyyyy, enigman, CORONATION
Komentáře (2)
Komentujících (2)