Oslava osamělosti
Anotace: naivní veršíčky tvořím...u svíčky...hořím...spolu se Starými novinami: "Kdysi tu byla s námi...§§§
Já nemám starosti!
Duši si krmím
svými pošetilostmi...
Občas však mozek
ničím nezatížen
vychrlí do světa
své nadpozemnské vize
...krásna
......prázdna
Když samota sklíží víčka
jež slzy musí odmočit
...stačí se
na bok otočit
jak v neklidníém spánku
a co chceš si můžeš vzít
blaze se opít
lze
ze
samoty požehnané
džbánku
Nezapoměň ho orosit...
...ta vůně po Heřmánku...
Přečteno 439x
Tipy 41
Poslední tipující: PIPSQUEAK, UCET KE ZRUSENI, Holis, Indigo, Sweet KiWi, strawbery, Lioness, maliska, enigman, Paulín, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)