pro Marťu
Odrazem ve slunci
spatřil jsem krásu,
nad tímto úkazem
ne jen já žasnu.
Záhadné křivky
zlatavý vlas,
do očí mi vběhly mžitky
do uší rajský hlas.
Někteří však úžasem
dokonce i zešílí,
je to moje kamarádka
je to naše Marťulíí..
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: Modrý Anděl, Bereniké
Komentáře (3)
Komentujících (3)