30. 6. - vysvědčení
Anotace: Složeno z deprese...
Babička má tři děti, deset vnoučat a bude mít pravnouče
obyčejně nosí rozdrbané papuče
na sobě šetří, co se dá,
k Vánocům nám mnoho rozdá.
Říká, že nemá ten správný vkus
snad aby nekoupila ňáký hnus,
co nevezmeme na sebe.
Babičko má, bojím se o tebe!
Babička má rakovinu!!!
Kdopak na tom nese vinu?
Komentáře (0)