Cesta životem aneb bez dřeva bys nepřežil
Dřevěná je kolébka,
ve které ses houpal.
Dřevěná je hračka,
se kterou jsi bouchal.
Dřevěný je stůl,
nad kterým ses učil.
Dřevěná je knížka,
nad kterou ses mučil.
Dřevěný je dům,
který jsi koupil.
Dřevěná je hůl,
se kterou jsi dožil.
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, 4LJFilip, Pevya
Komentáře (1)
Komentujících (1)