neodchádzaj..
Anotace: ..tak trochu v inom podaní ..dúfam,že sa bude aj takto páčiť.. :-]
láska,
si ako závoj nehy,
nad úbočím zalievaš
všetky pramene vášne..
si lúpeň kvetu,
a ja povedať dnes chcem aj svetu,
vetu..
že píšem len pre tu,
čo milujem..
si slnkom,
čo hreje moje chladné rána,
srdcom krehkým-porcelána,
si moj kľúč i moja brána,
ku šťastiu..
a ja si dnes,
znova šepkam,
do ticha hviezd,
neodchádzaj..
Přečteno 354x
Tipy 24
Poslední tipující: Divoženka1, Holis, WAYWARD, Giginka, Churry, Zefi, Psavec, Juraj Hrom, Bíša, enigman, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)