Anotace: Všem splnění i těch nejtajnějších přání přeji...
toužím po něže
nechci kněze
chci pohlazení
co vše změní
usoužím sama sebe
ať se mi to nepovede
přeji si zdraví
ať mě život baví
...Sedmikrásko
dál si hrej a ...
30.11.2009 16:09:00 | strawbery
Až začnou ty vločky padat
jen s tebou se budou líbat,
...
lyžaři ať počkají si
až ten druhý nasněží si.
...
25.11.2009 11:39:00 | Květka Š.