Souhlasím s losscarem, je to skutečně nádherná básnička :) a ST je VELMI VELMI VELMI málo, chtělo by to super-mega-tip
13.02.2010 17:50:00 | Anne Leyyd
Jsem moc nadšený z této básnicky, síla z ní přímo srší když prosíš, protože prosíš s touhou, láskou a nadějí. Věříš v naplnění a čekáš na vyslyšení s touho láskou a nadějí, je to moc krásné a hluboké dílo. Lidi by to měli více číst a dávat Stipy, zaslouží si to nejen autor ale všecko co je v básni schováno!! Jsem moc dojatý...
09.02.2010 19:03:00 | losscar