Žij si blaze, děkuji
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=jncRHYuBx-Q
Dlouho jsem měla sen,
jak přijdeš ke mně
a do svého světa
si mě odvedeš.
Ale teď?
Teď ho již jiný sen přebíjí,
že i když přijdeš,
já již zůstanu raději s ním.
Jenže obě verze
jsou jen pouho-pouhé sny,
protože Ty stejně
nikdy nepřijdeš
A i kdybys přišel,
jak by to dopadlo doopravdy,
jen Bůh ví.
Jenže není
žádné kdyby,
je jen to, co je.
Promiň,
že jsem tak moc chtěla,
abys přišel.
Žij si blaze,
děkuji.
Přečteno 470x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lonelymaiden, 1dvatri, 6thSun, enigman, Psavec, kikis, isisleo, Íá, Simísek, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)