Planá naděje
Cesta do plané naděje
strmá a nebezpečná,
nikdo se s Tebou nesměje,
láká do nekonečna.
Nejsou tu cesty vedlejší,
jdeš dopředu a nebo zpátky,
strašidlo občas zaječí,
bojíš se a tak děláš zmatky.
Kdy dojde Ti, že zbytečně
létáš za větrnými bludy,
stále se tváří netečně,
s nadějí padáš do záhuby.
Přečteno 366x
Tipy 19
Poslední tipující: divoska_jaja, vodnař, Kars, enigman, Psavec, Bíša, Mbonita, hašlerka, labuť, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)