..Usque Ad Finem..
Anotace: opět noční momentovka (nevím, zda je to sdělení pro mne či pro jiné, každopádně tady je...)
Sbírka:
..mimochodem..
Poodhrň závoje zmařených chvil
A zkus je oprášit. Oživit dech
Náhodě s osudem prvenství neponech
Ponoř se do hlubin o něco dýl…
Polaskej záhyby ztracených vizí
A chtěj je ochutnat. Probudit sen
Přáním a emocí bude cíl dokreslen
Vynes ho do výšin, než-li zas zmizí…
Poodkryj povlaky zavřených duší
Snaž se je pohladit. Otevřít cit
Láska a vnímání nesmí se ochudit
U zemské náruče už je nic nenaruší…
Přečteno 387x
Tipy 17
Poslední tipující: strawbery, j.c., mademoiselle secret, hašlerka, enigman, Květka Š., Bíša, Mbonita, labuť, Unyle Pěl, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)