Zátoka snů

Zátoka snů

Anotace: snad jsem ji našel, měním dýchání

zátoka snů
privátní pláž
luxusní úlomek ráje
sluncem smahnou záda
tvé tělo mé mysli
vodou srdce rozleželo
perlový hlas guru
obnažil lasturu
chvílí od níž
touhu voní
zvony

ag©jordan
www.bloguje.cz/blogy/agjordan
Autor poetor, 31.10.2004
Přečteno 545x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel