Moje počty
Despoticky obkresluju
trojúhelníky.
Je hodina matematiky
(mate mě hodně, to jo)
a já s ním s otevřenýma očima
(hodina hezky začíná)
Jediný co počítám jsou ty pusy,
co nedostanu,
ty doušky vína,
co piju po večerech.
Je to moje vina
ve všech směrech
...
Ale..
Fantazírovat nepřestanu
Přečteno 240x
Tipy 10
Poslední tipující: Fenceless, 6thSun, kikis, hašlerka, Mbonita, Květka Š., CORONATION, subrtka
Komentáře (2)
Komentujících (2)