KVĚT IBIŠKU
***
Poklopem noci
genius loci
v domov tě přikryje
zažene harpye
láhev je dopita
lovená koketa
lože jen přichystá
vonný květ ibišku
šťastná jsi v podbříšku
dáš se mu celá
bylas´ tak skvělá
ráno je všechno pryč
nezůstal ani chtíč
princ koně osedlal
zaržál a odklusal
teď už víš … ibišek nevoní
***
Přečteno 382x
Tipy 58
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Labanda, P.P.S., Holis, Jiparo, Juraj Hrom, s.e.n, modrá..., Quigleika, Stoneman, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)