Anotace: /KONCE A ZAČATKY/
každý konec, je i začátek,
nelze to oddělit ...
a příště doufám přijedeš již do Počátek
25.11.2009 20:58:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Teď nevím co je těžší a důležitější z těch dvou.
Už chvíli dumám a pak to zas přehodím.
Budou si rovnocenné.
25.11.2009 20:25:00 | s.e.n