Až uběhne nekonečno
A je mi tak nějak hezky,
když se na mě díváš,
a v očích se ti leskne můj obraz.
A fajn,
když počítám své štěstí,
je ho pořád docela dost,
na dekadentní poezii.
Vždyť všechny naše stesky,
stejně nahážu do pytle se zipem,
zapnu je do napořád
a budu čekat,
až uběhne nekonečno.
A je mi tak nějak hezky,
bez namačkánýho času
s kouskem nostalgie
a pár jizev na zápěstí,
vždyť ty už jsme taky přežili.
Přečteno 378x
Tipy 14
Poslední tipující: fuu, Sýkorka07, Gamiani, Hmota, malá čarodejnice wiggová netopýrková, labuť, Bíša, Markéta G.
Komentáře (2)
Komentujících (2)