V soustředných kruzích zeleného čaje
unavený
z nostalgie okamžiku
mizejících vlaštovek
za vypršené paruky mraků
zívám do čaje
poslední zprávu
o mě
OoOoOoOoOoOoO
prstem setřel jsem
tvé polibky
ze svých rtů
otřel o křídla
umírající mouchy
a pustil ji z
-P R-
-O O-
-S V-
-L N-
-E O-
-D U-
-N D-
-Í O-
-H L-
-O Ů-
-P N-
-A A-
-T Z-
-R E-
-A M-
----------------
a zakopal dva
metry pod povrch
----------------
P.S.
čokoládu nesnáším
a pěna ve vaně je pro zbabělce
OoOoOoOoOoOoO
zničený
z nostalgie okamžiku
mizejících vlaštovek
za ruiny zrezivělých srdcí
zívám do čaje
poslední zprávu
o nás
OoOoOoOoOoOoO
(s čokoládou v koutcích úst
si zas něco nalhávám)
OoOoOoOoOoOoO
Přečteno 379x
Tipy 20
Poslední tipující: malá slečna, Koskenkorva, sveřep, dream in emptiness, Zefi, mademoiselle secret, Psavec, Dota Slunská, enigman, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)