V Severním moři
Anotace: Jedna trošku pochmurná ... asi je to tím počasím
Uprostřed severního moře
Zamrzám do ledové krusty
Pije mi krev
Komár nakažený malárií
*
Ledoborec zmizel
Odletěl za mraky
Šedivou clonu
*
V horečce nemoci
Sněží
A na nose
Vločky se nerozpouštějí
*
Snad přijde
Globální oteplení …
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: JR, Bíša, René Vulkán
Komentáře (2)
Komentujících (2)