Mám priateľa...
Mám priateľa,ktorý je úplne v pohode
nevie si nič predstaviť
a preto ho nič nezožiera
stále je tam,kde bol v osemnástich
ani raz sa nerozviedol
vedie auto tak,že nemusí ísť do servisu
má rytmus a oči jedíné tohto tipu
na východ od nultej rovnobežky
má spústu záľub
jeho krok je priamy
ženy,čo sú na dostrel,slintajú
keď raz príde koniec
objíme sa z Luciferom
a vkročí do Nebeskej Brány
a tam za barovým pultom
si nechá naliať svoj obľúbený drink
pri jeho neskutočnosti
však
jeho žena je s niekým iným.
Přečteno 308x
Tipy 14
Poslední tipující: Markéta Hl., hašlerka, CORONATION, Psavec, labuť, enigman, Sweet KiWi, Romana Šamanka Ladyloba, kouzelníček
Komentáře (1)
Komentujících (1)