Optimista (k zamyšlení)
Anotace: Myšlenky dokáží nemožné...
Já jsem optimista,
pro zlo není místa.
V hlavě mám jen lásku, cit.
Nic jiného nechci mít.
Já jsem optimista,
pro děs není místa.
V hlavě mám jen víru, snění.
Nic jiného pro mě není.
Já jsem optimista,
v srdci spousty místa.
Myšlenky mé světem letí,
pohladit tisíce dětí.
Pro ně najít v srdci místo,
Snaž se, milý optimisto!
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Bíša, labuť
Komentáře (0)