Anotace: venované mojej dcére Terezke,ktorá 16.11 oslávila svoj prvý rok.. [za prípadné preklepy češtiny sa ospravedlňujem]
Dojímavá,pěkňounká....přeji dcerušce vše nejlepší..a ať mamince dělá jen radost=)
12.12.2009 21:48:00 | Giginka
Pěkná a křehká. Nejsladší roky, dokud Terezka dělá, ty nejkratší kroky. Máš to nejdražší na světě, užívej každou chviličku tepla a lásky, kdy jste spolu. Terezce pohlazení..
26.11.2009 16:59:00 | strawbery
Tohle je to nejkrásnější období! Vsakuj do sebe každou kapičku štěstí, kterou můžeš, stojí to za to!!!
26.11.2009 14:23:00 | labuť