Démoni
Ze rtů mi teče krev
nemohu
nechci
jí zastavit
život ze mě vyprchává
upadám do bezvědomí…
astrální cesty
do mé duše
vidím váhu
dobro a zlo
zlo nade mnou vítězí
vím, čeká mě boj
proti démonům z podsvětí
přeji si
zbavit se minulosti
démonství vytvořené
v mé mysli
proti nim se postavím
ve zbroji
raději zemřu než
aby zlo mě porazilo.
Přečteno 551x
Tipy 31
Poslední tipující: E.deN, Yenny, Arret, padající do neznáma, labuť, enigman, Psavec, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, Lenullinka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)