Anotace: Limerick, taková blbinka. Někdo chroupá petržel, ale celer je taky podpůrný prostředek pro starší pány.
:))
protože je Věra je věru chytrá, zná recept na smaženej obalovanej celer a to pak žádnej neodolá
28.11.2009 20:10:00 | drsnosrstej kokršpaněl
A nebbýt celeru, není věra kočka :D Ne..Celer listová a řapíkatý, ale také nejsou k zahození - asi to nejlepší se zeleniny, co může se nabídnout, což je ovšem věc názoru.
26.11.2009 22:18:00 | kikis
Někdy je příjemná jen ta chuť a úplně stačí... Ale není to jen o celeru!
On, a potíž? U relé civí, ví celer užít. (Op, ano.)
26.11.2009 21:54:00 | Špáďa