Mrtví motýli

Mrtví motýli

Anotace: .....

Na louce leží dva mrtví motýli
slzy naděje padají tiše dolu
Jsme jediní dva,kteří jsme přežili
tuhle tu dlouhou válku.


Smrtka s tuškou dělá resumé
prochází se v bílé robě
Na proti sobě ted ležíme
Duší jsme proti sobě


Myslíme na sebe,myslíme já a ty
Co platilo včera dneska už neplatí
včera pronásledovala nás láska,dneska jen žal a zloba
už se těším až za náma uběhne nějaká doba
Autor Snilek.holka, 26.11.2009
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

předělaný Nohavica...nic víc...

26.11.2009 20:20:00 | beruš.sedmitečná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel