Anotace: Nechte...Pane Bože, nechte mě být...
Děkuji. Snažím se dívat s nadhledem, nevidět věci z jednoho úhlu. Ale...Někdy to nejde, víš. Strašně si přeju zbavit se těhle pocitů, ale ty mě přepadají v noci, když je kolem mě jen ticho a tma...Nikdo nerozumí.
27.11.2009 23:54:00 | Rychlý Tep
Podívej se na vše s nadhledem, mnohdy je to moc těžké porozumět druhým, dospělí mají jednu lajnu ale Ty sama si tvoříš život, báseň a své pocity jsi napsala moc hezky, zní to jako prosba o pomoc,nikdo Tě nechápe ale jsi tu s námi a na modrých stránkách jsi v bezpečí.
27.11.2009 15:06:00 | carodejka