Starý příteli
Už nejsme jací kdysi
Příteli můj drahý jediný
Vzpomínek - dlouhé spisy
A na hlavě naší šediny
Příteli, společný náš čas
Odvál vychrl dlouhých let
Změnil tvář, změnil hlas
Ba možná i celý svět
my se nezměnili však
V jádru jsme stále my.
Třeba že máme slabší zrak
Vidíme, lépe svoje dny.
Přečteno 292x
Tipy 7
Poslední tipující: Alien.v.v.s., labuť, danav, Viva La Roma, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)