Jasný důkaz, že méně je někdy více, narozdíl od mnoha jiných děl na liter. Osvěžující kvalita bez překlepů a chyb.
29.12.2009 18:38:00 | Lilyth
Jakoby jednoduchá, ale to nemyslím s despektem. To zavonění státní hymny se mi líbí i jakási její zemitost. Jen tak dál.
28.11.2009 23:04:00 | René Vulkán
Líbí se mi, když má člověk vztah k předkům, k místu, kde žije, k darům země... Pěkné téma na báseň! :-)
27.11.2009 07:19:00 | Amáta