A já ani nevím
Dnes v noci
kásně hvězdy září
jako tvoje oči
jež mě mají zcela v moci
/a já ani nevím jak se jmenuješ/
Když se v mé blízkosti točíš
a na mě se usměješ
-jak krásně se rozjasní
celý můj svět
/a já ani nevím kdo jsi/
Možná jsou o tobě mé sny
jen prosím nezhasni
tvé oči jiskrné
které chci potkávat častěji
/a já ani nevím kde tě najít/
Tak blouzním v naději
po místech kde bys měl být
hledám záři tvojí
lačním po tvé blízkosti
/a já ani nevím..nevím o tobě nic/
Kromě toho
že líbíš se mi stále víc
a máš
NEJHEZČÍ ÚSMĚV JAKÝ ZNÁM
chtěla bych se ti zalíbit
/a já ani nevím
zda bych tě neměla
příště rovnou políbit/
Přečteno 407x
Tipy 21
Poslední tipující: al-pacino, Mbonita, Psavec, Bíša, 6thSun, labuť, Květka Š., hašlerka, nejsembásník, Amáta, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)